Az elmúlt időszak kutatásai és tapasztalatai alapján nem kérdés, hogy a fehérje életmód, kiegészítve rendszeres testmozgással, tápanyagban gazdag étkezéssel sokat segít, hogy hosszan és energetikusabban élhessünk. A tejsavó alapú fehérjék fontos szerepet játszanak abban, hogy mielőbb elérhessük a kitűzött céljainkat egy egészséges életmódra történő átállással.

A tápanyag dús diéta elengedhetetlen része a teljes értékű fehérje, hiszen ezek tartalmazzák a szervezet számára elengedhetetlen összes esszenciális aminosavat. A szervezetünk nem termeli ezeket az esszenciális aminosavakat, így a táplálkozásunk során kell gondoskodnunk a szükséges mennyiség beviteléről. A tejsavó alapú fehérjék teljes értékű fehérjék, amik igazoltan kitűnő energiaforrást biztosítanak a testünknek.

A tejsavó fehérje az elérhető fehérjék közül az egyik legmagasabb minőséget kínálja, hisz gazdagon megtalálhatóak bennük az esszenciális és nem-esszenciális aminosavak, amik elengedhetetlenek az egészséges élethez. Az aminosavak különböző fontos szerepet játszanak a szervezetünkben:

  • Új kötőszöveteket hoznak létre a fejlődésünk alatt
  • Építik és helyrehozzák az edzés, vagy akár stressz alatt rongálódott izomszöveteinket
  • Az öreg, elhalt sejtjeink helyére új, egészséges sejteket hoznak létre
  • Számos fontos folyamatot szabályoznak a szervezetünkben

Fontos leszögeznünk, hogy a protein bevitel nem csak az edzés utáni időszakban kiemelten fontos, hanem folyamatosan az életvitelünkhöz alkalmazva, akár különböző napszakokban és mennyiségben. A fehérjetudatos táplálkozás a kulcs az egészséges életmódhoz. A Revo életmódfehérjék alkalmazkodnak a fogyasztókhoz, hisz a saját életvitelükhöz leginkább optimalizált fehérjéket választhatják, tekintettel arra, hogy tejjel, növényi tejjel vagy vízzel készítik el a fehérje italukat. Ráadásul kompromisszum nélkül, hiszen az élvezeti faktor is kiemelkedő, ami oxitocint szabadít fel a testünkben, beindítva a dopamin és endorfin hormonok termelését, ezáltal csökkentve a stresszt, szorongást és növelve a motivációt, koncentrációt és az általános boldogság érzetet.