A koprodukcióban fejlesztett halkollagénünk egyaránt tartalmazza az orvoslás és a szépségipar szakembereinek tapasztalatát, szakmai véleményét annak érdekében, hogy Beauty termékvonalunk második képviselője méltó legyen ahhoz az alapelvünkhöz, hogy luxus minőségű összetevőkből készült luxus termékeink luxus hatást is érjenek el az adott területen – jelen esetben a bőrön. 

A válogatott alapanyagokat (ahogy mindig is) a legjobb európai gyártóktól szereztük be azért, hogy biztosak lehessünk a GMO mentességben. Környezetvédelmi okokból az iparágban egyedülálló módon csomagolóanyagaink esetén  ragaszkodunk az FSC minősítéshez (ez a fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírtermékek védjegye). A célunk az, hogy a lehető legmagasabb minőséget érjük el minden téren, a legapróbb részletekig.

A halkollagént azoknak szánjuk, akik az egyébként kiválóan hasznosuló marhakollagént etikai, stílusbeli vagy ízlés okokból nem kedvelik.  Hatásbeli különbséget nem igazoltak a két különböző eredetű hatóanyag között.

Annak érdekében, hogy a kollagén hatását erősítsük, (felszívódás, biohasznosulás beépülés terén ) járulékosan a következő molekulákkal egészítettük ki a készítményünket:

  1. Hialuronsav – szinte mindenhol megtalálható a szervezetben, leginkább a bőrben, ízületekben, szemben. Sajátos “vízmegkötő” tulajdonságából erednek legnagyobb előnyei: kenőanyagként és feszesítő anyagként is kiváló. Mivel a sejt közötti folyadékállomány ikonikus alkotóeleme, ezért rendszeres szedése kívülről is jól látható eredménnyel jár.
  2. Lizin – bár herpesz ellenes hatása közismert, a lizin – mint esszenciális aminosav – kardinális szerepet játszik a csontok, ízületek, izmok működésében. Azonban ebben az esetben ami nekünk a legfontosabb: csökkenti az öregedéssel együtt járó kellemetlen jeleket a bőrön.
  3. A C-vitamin, a cink és a réz – mint azt már korábbi cikkeimben is írtam – alapvető fontosságú a kötőszövetek működésében, a kollagén beépülésében és ennélfogva a bőr normál állapotának fenntartásában. Nélkülük semmilyen kollagén készítmény nem hasznosul megfelelően.
  4. A D-vitamin a védjegyünk. Mivel pótlása alapvető fontosságú ezen az égövön, ezentúl nem hagyjuk ki egyik készítményünkből sem.

Összefoglalva: erőfeszítéseink arra irányultak, hogy a halkollagénünk minél inkább szolgálhassa azt a feladatot, amiért fejlesztettük és amiért Önök fogyasztani fogják: épüljön be a bőrbe és tegye azt a lehető leghatásosabban feszessé, fiatalossá, és ami a legfontosabb: egészségessé.