A korunk előrehaladtával egyre többen tapasztalják a gyakrabban fellépő ízületi fájdalmakat, porckopást, ami megnehezíti a mindennapokat.
Mindazoknak, akik tapasztalták már ezeket a kellemetlen tüneteket érdemes elkezdeniük egy kollagén kúrát, ami gyorsan és hatékonyan segít a problémákon.

A kollagén egy természetes fehérje, a porcok, a csontok, az ínak, a szalagok és ízületek egyik fontos összetevője, a kötőszövet fő alkotóeleme. A test ragasztójának is szokták nevezni, hiszen a kollagén szó görögül ezt is jelenti (kolla – ragasztó és gennao – létrehoz): összeköti a szalagokat, izmokat, porcokat, inakat, a bőr kötőszöveteit.
Hiánya az egész testre kihat, hiszen ennek következtében gyakran okoz fáradtságot, gyengeséget, levertséget, lecsökken az energiaszint.
Mindemellett megjelennek a bőrproblémák- mint például a ráncosodás, a bőrszárazság -, a hajhullás, a haj szerkezetének gyengülése, a körmök elvékonyodása, illetve a már fent említett ízületi problémák, porckopás.

A kollagén segít egészségesen tartani a porcokat, segít a sejtek aktivitásában, megtartja a porcok számára szükséges vízháztartást és lelassítja a porcok építő anyagainak elavulását, mindezekből pedig egyenesen következtethetünk arra, hogy a kollagén nélkülözhetetlen a porcok egészségének megőrzéséhez.

Számos klinikai tanulmány igazolja, hogy a szájon át történő kollagénfogyasztás belülről táplálja a szervezetet, hatékonyan felszívódik a belekben, majd pedig felgyülemlik a porcokban és itt fejtik ki tápláló hatásukat.

 

Nagyon fontos szempont, hogy csak olyan kollagént fogyasszunk, amely valóban hatékony és nagy mennyiségben tartalmaz hidrolizált kollagént. A Revo Collagen & Beauty és a Collagen & Immuno is 12.000 mg kollagént tartalmaznak adagonként, amelyek fedezik a napi szükségletet, mindemellett pedig nagy mennyiségű hozzáadott C-vitamint is található bennük, hogy biztosíthassák a kollagén megfelelő felszívódását. A D-vitamint összetevőjük, pedig a csontok védelméért felelős. A vitaminok mellett magas ásványi anyag tartalommal is rendelkeznek, mint például a réz, amely aktívan támogatja az ízületek védelmét, segít csökkenteni az ízületi gyulladás okozta fájdalmakat, illetve a réz szerepet játszik a kötőszövetek rugalmasságában.

 

A szervezeted védelme és egészséged érdekében próbálj ki egy 3 hónapos kollagénkúrát és figyeld meg, hogy milyen gyorsan és hatékonyan segítenek a Revo kollagének a mindennapokban!